Asau.

Comuna Asau - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Asau - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Asau - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Asau - Bacau. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Asau - Bacau, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Asau - Bacau, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Asau, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Asau - Bacau, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre AsauPagina in care spui si gasesti totul despre Asau

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Asau - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Asau - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Asau - BacauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Asau - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Asau - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Asau - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Asau - Bacau. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
AsauIntra acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De bine

Sa fie dupa cum am ales,continuam cu acelasi primar,Radulescu Constantin,sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa speram ca in mandatul ce urmeaza realizarile vor fi si mai multe,cei drept nimic nu se face de unul singur,cu un pic de vointa si intelegere atat din partea celor din conducere cat si a oamenilor ce au ales,rezultatele se vor vedea.Fiecare am avut un vot,avem un cuvant,o intrebare si un raspuns de primit la serviciile ce trebuiesc rezolvate de fiecare in parte si la care toti contribuim mai mult sau mai putin.Minunile nu apar peste noapte ,cei drept ceva bun e greu de realizat in zilele de astazi ,dar cu perseverenta se va reusi!

 

De rau

PLATIM sa ne NASTEM,
Nu ar fi primul caz,nici ultimul,speram ca nu va mai fi nevoie sa ne impedicam de de o asemenea asistenta sanitara,unde viata se plateste de vrei sa vezi lumina zilei ca nou nascut.
Sa intamplat LA COMANESTI in 10/06/2012,aceeasi situatie critica platesti,ori la mila lui Dumnezeu,ne injoseste sa auzim asemenea cruditate fata de semeni nostri.Lipsa de bani e la toti ,dar in asemanea situatii ,aceste persoane si-au pierdut simtul raspunderi si al ratiuni ca om.ca doctor (psihic)vorbind nu se mai pot incadra in domeniul care-i caracterizeaza.
As vrea sa dau nume ,dar judecandu-i nu e o solutie,vreau ca in viitorul apropiat sa auzim opusul acestor tragedii si voi cita cu nume si dovezi ca aceste persoane se pot numi din nou oameni .
Deci,o bila neagra pentu DOCTORI

 

rnbnkowsGcrra

Da, e oarecum suecpst faptul ca la RMA Inna a castigat la categorii la care au castigat alti artisti la RTH si ma intreb :-? Oare nu tot acelasi public a votat sau ce *** s-a intamplat intre timp?? Eu eram sigura ca din toata gasca Play & Win Inna va lua macar un premiu, ca cel pe care l-a luat Morris parca e special sau ceva de genul Nu prea am eu incredere in voting-ul ala Da' ma rog, se vede ca foamea le da ghes celorlalti compozitori romani carora Play & Win le-au cam furat painea de la gura In fine, multa bafta in continuare baietilor, pentru ca fac bine ceea ce fac

 

RUtUkrdqUnJ

skouXV , [url=http://ktyelhznhmbb.com/]ktyelhznhmbb[/url], [link=http://fukoppwmpfhw.com/]fukoppwmpfhw[/link], http://mxygkswjjvog.com/

 

QNgGoCRxTce

IPwpnp tykpkuknqvjl